Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Mintás Alize Puffy párna készítése

Az Alize Puffy fonalból kötőtű és horgolótű nélkül készíthetünk párnahuzatot, takarót, plédet, sálat....sőt nagyon sok mindent. Ezen a workshopon egy mintás párnahuzatot kezdünk el készíteni egyszínű Puffy fonalból. Ehhez 2 db Puffy fonalra lesz szükség. Megtanuljuk hogyan kell elkezdeni, meghurkolni, mire kell közben figyelni, hogyan kell értelmezni a mintát, hogyan kell a végén eldolgozni a kész darabot, így mindenki be tudja majd otthon fejezni.


Szeretettel várok mindenkit, aki szeretné megtanulni, hogyan kell mintát létrehozni ezzel a fonallal és szereti a gyors eredményt, mert ezzel a fonallal bizony nagyon jól lehet haladni. Egy gombolyagot  - ha már elsajátítottuk hogyan - 1 óra alatt fel lehet dolgozni, így egy ilyen párna mindennel együtt elkészül 2-3 óra alatt és igazán egyedi ajándék is lehet belőle.

A workshop díja 5000 Ft, ami magában foglalja a 2 gombolyag Puffy fonal árát, a kinyomtatott mintát és a 2 órás workshop díját is. A díj a helyszínen, a workshop kezdetekor fizetendő.  A workshopon a fenti képen látható párnát fogjuk elkészíteni, de a takarónak is ugyanaz a mintája. Belekóstolunk azért más mintákba is. :-)

Jelentkezés: info@gombolyda.hu

 

 

Keresés