Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Gombolyda Szülinap 2019 május 8. szerda

 

Május 8.-án 7. születésnapját ünnepli a Gombolyda.

Ebből az alk alomból különböző kedvezményekkel ajándékozza meg vásárlóit a szülinapos. :-)

Ha ezen a napon szeretnél velünk ünnepelni azzal, hogy eljössz hozzánk vásárolni bármelyik üzletünkbe, akkor részt vehetsz a százalékos játékunkban, ami a következőképpen zajlik:

Látogasd meg valamelyik üzletünket, válaszd ki mit szeretnél vásárolni és végül gyere a kasszához! Húzz egy szerencsekártyát egy borítékban, amin rajta lesz, hogy mekkora a Te kedvezményed arra a vásárlásra. 
Ekkor már nem változtathatsz a kosarad tartalmán. 
Mi lehet a borítékban? Minden helyszínen van egy 100%-os, egy 50%-os, egy 25%-os , több 20%-os, több 15%-os, sok 10%-os és néhány 5%-os kártya. Tehát legrosszabb esetben is 5% a kedvezményed, azaz mindenképpen megajándékozunk.   ha te vagy a nap legszerencsésebb vásárlója, akkor elő sem kell venned a pénztárcádat.   A legelső vásárlónk hitelesíti a borítékokat, hogy belekerültek a nagyértékű kedvezmények is.
Erre a napra félretetetni fonalat nem lehet, korábban megrendelt fonalak nem vehetnek részt a játékban, ez a játék a 8.-ai vásárlásokra vonatkozik!

Budapesti és debreceni üzletünk szerdán este 19 óráig tart nyitva!

 

Ha nem tudsz eljönni egyik üzletünkbe sem, akkor játssz velünk a webshopban! Hogyan?

Ünnepelni és fonalat válogatni személyesen a legjobb, de ha mégsem tudsz eljönni hozzánk ezen a napon, részt vehetsz a webshopban is a szülinapi játékban.

Hogyan?

Szerda nulla óra és éjfél között leadott rendelések vehetnek részt a játékban.
Kérünk benneteket (ez nem csak a szülinapra vonatkozik), hogy jelentkezzetek be a webshopba a rendelés előtt! (A webshopban regisztráció nélkül is lehet vásárolni, de ekkor több funkció nem elérhető, pl. a törzsvásárlói pontok sem íródnak jóvá.)
Amint kinyitunk a debreceni üzletben és jönnek a vásárlók, akkor mindig megkérek valakit, hogy húzzon kedvezménykártyát a webshopos rendeléseknek is. Ők csak egy lapot látnak, amin sorra jönnek a rendelésszámok. Kihúzzák, én pedig ráírom sorra a lapra, majd odaadom a webshopos kollégáimnak, hogy érvényesítsék az adott rendelésszámú rendelésben a kihúzott kedvezményt. (Ugye kedves debreceniek, sokan belefutottatok már abba, hogy kedvezményhúzók voltatok?)
Természetesen ugyanazok a kártyák vannak itt is elhelyezve, pontosan ugyanabban a számban. Mindig van egy tartalék csomagunk is, amit beleteszünk, ha már nagyon kevés kártya van. Ezt is hitelesítjük reggel egy vásárlóval.

Ezeket a lapokat időnként közzéteszem itt a csoportban, úgyhogy innen is értesülhettek a kedvezmény mértékéről, de a rendelést jóváhagyó e-mail is tartalmazni fogja.

Azokhoz a rendelésekhez, amelyek zárás után érkeznek, másnap fogunk kedvezményt húzni.

NAGYON FONTOS! ADDIG, AMÍG MEG NEM KAPTÁTOK A JÓVÁHAGYÓ E-MAILT, A CSÖKKENTETT ÖSSZEGGEL, ADDIG NE UTALJATOK!

Kérlek benneteket ilyenkor legyetek türelmesek, rengeteg rendelésünk szokott beérkezni, így nem tudjuk a szokásos átfutási idővel küldeni a csomagokat. De mivel a legkisebb kártya is 5% kedvezményt tartalmaz, így ezen a játékon senki nem veszíthet.

Ezen a napon sem az üzletekben, sem a rendeléseknél nem áll módunkban törzsvásárlói pontokat beváltani, mert nagyon meglassítja a fizetés menetét és megnöveli a várakozási időt. Köszönjük a megértést!

A kedvezménykártyákon kívül más ajándékunk is van:

Van mééég egy ajándékunk! Vásárolj legalább egy Alize terméket a születésnapon, a fizetendő összeg érje el a 10000Ft-ot és megajándékozunk egy notesszel vagy tollal.
(Csak a készlet erjéig!)
 
Aki tervezi, hogy játszik velünk a szülinapon, ahhoz lenne egy kérésünk:
Tegyétek bele a kosárba a szülinapi kedvezményt, mert ezzel meggyorsítjátok a munkánkat és kifejezitek, hogy szeretnétek részt venni a játékban. A webshop menüre kattintva megtaláljátok, mint ahogy a kép mutatja. Miután megtörtént a sorsolás, a kollégák átírják a kedvezmény értékét, ami levonásra kerül.
 

Keresés