Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Húsvéti akciók, kedvezményes szállítás

Húsvéti akciók, kedvezményes szállítás

Ebben a felfordult világban, ahol még a Húsvét sem a nagy családi összejövetelekről, felhőtlen együttlétekről szól, szeretnénk egy kicsit segíteni, hogy egy picit jobb legyen a hangulata, a hangulatotok.
Több összetevője is van a mi húsvéti ajándékunknak, olvassátok el figyelmesen! 

 • A webshopból egészen hétfő éjfélig 7000 Ft-ot meghaladó vásárlások esetén, átvállaljuk a szállítási díj összegének a felét, hiszen igen régóta nem lehet személyesen vásárolni.

 • Szeretnénk ismét sok-sok Lola fonalat rendelni, így azok a fonalak, amelyek most a webshopban elérhetőek, 15% kedvezménnyel vásárolhatók meg a készlet erejéig. Ilyen kedvezményünk ritkán van ezekre a közkedvelt igazi nyári szépségekre!
  https://www.gombolyda.hu/lola-6208?keyword=lola

 • A Díva fonal helyett egy ideje már a Yarnart Rapido fonalát forgalmazzuk, de még mindig nem ismeritek sokan, így segítünk, hogy megismerhessétek, most 10% kedvezménnyel!
  https://www.gombolyda.hu/yarnart-rapido-8691

 • A Himalaya Enjoy fonala kivezetésre kerül, így most 30% kedvezménnyel vásárolhatjátok meg. Nagyon klassz kis bambusz-akril fonal babáknak is ruhaneműkhöz vagy takarókhoz! A készlet erejéig!
  https://www.gombolyda.hu/enjoy-01-5321

 • Tegnap készítettünk ismét akciós fonalcsomagokat, amikkel majd szépen sorban megismertetlek benneteket. Ezek nyári fonalak, de kivezetésre kerülnek, mert bizony tanácstalanul állunk a polcok előtt, hogy hova is tegyük az újakat 

 • Az előttünk álló néhány nap alatt majd virtuális utazásra hívlak benneteket a Facebook csoportunkban, hogy megismerhessétek a Lana gatto nyári trend fonalait, amelyek közül már sok megérkezett.

 • Mivel az információk folyamatosan érkeznek majd, ahogy időm engedi - mert azért a takarítás-sütés-főzés mégiscsak az ünnepi készülődés része  - nem probléma, ha több rendelést adtok le, DE! ahogy kérni szoktuk, erről hétfő éjfélig küldjetek e-mailt az info@gombolyda.hu-ra és összevonjuk nektek. A jóváhagyó e-mail után (leghamarabb kedden) érkező kéréseket nem tudjuk figyelembe venni, mert akkor már be is vannak csomagolva a fonalak.

 • Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk!


(A képen látható linken sok-sok ingyenes húsvéti minta!)

Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/118680614971202

Keresés