Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Segíts leltározni!

A fonalak még ma is el tudnak varázsolni, de idő kell élvezni a szépségüket, simogatni őket, tervezgetni belőlük, nem pedig gyorsan számolni őket. Így továbbra sem szeretek leltározni, pedig minden év elején kötelező. :-( Olyan nagy az árukészletünk, olyan sokféle fonalat tartunk, rengeteg színben, hogy ezt összeszámolni bizony embert próbáló feladat. 
Arra gondoltam, hogy ismét SEGÍTHETNÉTEK nekünk. :-) Ha sok-sok fonalat elvinnétek tőlünk szombaton és hétfőn (ekkor vagyunk nyitva még ebben az évben), akkor nekünk kevesebb számolni valónk lenne január első napjaiban. Szokás szerint megháláljuk nektek. :-) Hogyan? 
Egy VILLÁM LELTÁROZÁSKÖNNYÍTŐ AKCIÓVAL.:-)

Ha dec. 28.-án szombaton vagy 30.-án hétfőn vásároltok fonalat a debreceni (Miklós u. 16.) vagy budapesti (József körút 15.) üzletünkben, akkor ezzel segítetek nekünk leltározni, így fáradozásotokért cserébe, ezen a két napon a következő kedvezményeket nyújtjuk nektek:

MINDEN FONAL ÉS KIEGÉSZÍTŐ 15% kedvezménnyel kapható ezen a két napon.  (Igen-igen, kivétel nélkül, ilyen még nem is volt!) Sőt, két fonalunk, amelyek a legkeresettebbek, így rengeteget tartunk belőlük általában, ezen a 2 napon 20% akcióval kaphatóak! Ez a 2 fonal a Himalaya Dolphin baby és a Himalaya Everyday fonalak.

Ez a kedvezmény az üzletekben kizárólag csak a bolti készletre vonatkozik! (ezt kell leltároznunk év elején, de van bőven :-)) Tehát a fonalak közül azokra, amelyek ott vannak az üzletben fizikailag. Nem lehet átkérni egyik boltból másikba, nem lehet raktárból felkérni fonalat,  előrendelni....stb…erre nem is lesz kapacitásunk most, de rengeteg kincset találtok az üzletekben is, ezt bizton állíthatom!
Várunk benneteket szombaton és hétfőn mindkét üzletben! Szombaton hosszított nyitvatartással, délután 16 óráig várunk benneteket Debrecenben és Budapesten is!

Mivel ellenőríznünk kell majd a webshop készletét is, ott is meghírdetjük az akciót, hogy azok is segíthessenek a leltárban, akik nem tudnak bejönni hozzánk ezen a két napon valamelyik üzletünkbe.

A webshopban a "Segíts leltározni" akció december 28-tól december 31. éjfélig tart. Vásárláshoz használjátok a "leltár" kódot!

Figyelem! Pontosan a leltározás miatt  a rendelések feldolgozása és kiküldése csak Január 6.-án kezdődik!! Kérjük ennek figyelembevételével rendeljetek! (Ha időnk engedi, akkor persze hamarabb is elkezdjük, de ezt nem tudjuk garantálni. A jóváhagyó e-mail megérkezéséig ne utaljatok!)

Keresés