Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Szezonvégi akció - 2019 nyár

Szezonvégi akciónk a már jól megszokott módon két részből áll. Az első részben (aug. 7-től 12-ig 15% kedvezményt adunk a teljes fonallistára, amit itt láthattok, augusztus 13-tól 20-ig pedig a kedvezmény mértéke 25%-ra nő, kivéve azokat a fonalakat, amelyeket a listában csillaggal jelöltünk meg. A csillaggal jelölt fonalakra a kedvezmény mértéke végig15%.
Így nektek is adunk egy kis játékteret, hiszen vannak fonalak, amelyekből nagyon kevés van és gyorsan le kell csapni rájuk és vannak olyanok, amelyekkel pedig érdemes kivárni a második részt. :-)

Az üzleteinkben ezt könnyen meg tudjátok valósítani, a webshopos rendelésnél viszont figyeljetek a következőre, ha több rendelést is szeretnétek leadni az akció időtartama alatt:

Nagyon fontos, hogy az első rendelés megjegyzésében jelezzétek, ha az akció időtartama alatt szeretnétek még rendelni és ne indítsuk el a csomagot, hanem vonjuk majd össze. (Ha csak a másodikban írjátok, akkor az első valószínüleg már el is indult tőlünk és nincs lehetőségünk összevonni.)  Minden esetben várjátok meg az utalással a visszaigazoló e-mailt, mert ilyenkor a különösen megnövekedő forgalom miatt lehet, hogy egyszerre vásárolják meg a webshopból és az üzletből is ugyanazt az utolsó gombolyagot.)  Rendelés előtt ne felejtsetek el bejelentkezni!!!

Keresés