Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Szezonvégi kiárusítás

Az akció nagyon sok fonalat érint, keresd a webshopban az AKCIÓS kategóriát és az akciós cimkéket! (Hogy könnyebb legyen megtalálnotok, mindet betettük az Akciós kategóriába is!)

https://www.gombolyda.hu/product-category/fonalak/akcios-fonalak-393

Ilyen akció csak kétszer van egy évben!  Szokás szerint nem lesz könnyű a döntés. :-)

Ugyanis nektek is törnötök kell a fejeteket, hogy mikor, mit és mennyit vásároljatok. Miért?
Azért, mert az engedmény nőni fog. Első héten 15%, második héten 25% kedvezménnyel válogathattok az akciós fonalak közül. (Kivéve ezeket a fonalakat, amelyek végig 15%-os akcióban lesznek kaphatóak: Irlanda, Arcobaleno, Brooklyn, Calico, Camel hair, Eiffel, Maxi VIP, Spark, Super Alpaca, Supersoft, Yak Merino, Metisse, Top, Addict, Cidouce, Graph, Tip Top, Big Wool, Camello, Sultano, Mohair Dream, Bamboo Bloom, Lolipop, Couture jazz.)  Ez az akció más kedvezménnyel nem vonható össze! Természetesen, ha nem akciós fonalat is raktok a kosárba és beírjátok a magazin kódját, vagy a takarócsomag kódját, akkor a nem akciós fonalakra ezek is felhasználhatóak.

Az akció ideje alatt nem tudunk félretenni fonalakat! Taktikázz okosan, van sok olyan fonal, amiből már nagyon kevés van raktáron!
25.-én reggel indulunk az üzletekben és a webshopban is!  
**** Ráadás: mind a 2 hét végén, minden üzletben és a webshopban is kisorsolunk egy 3000 Ft értékű fonalcsomagot azok között, akik azon a héten vásároltak az akciós fonalakból. Ne felejtsétek el egy kis papírra felírni a neveteket, elérhetőségeteket és a blokk sorszámát vásárláskor! *****

Az üzletek választéka eltérő egymástól és a webshoptól is. :-) (azaz van amit az üzletekben még találhatsz, de a webshopból már kifogyott, vagy éppen fordítva.)


Ha többször szeretnél rendelni, de egyszeri szállítással, akkor a következőket tedd:
Először is: mindenképpen jelezd az első csomagnál is megjegyzésben és minden továbbinál is, hogy mit szeretnél!!!  Mindent megteszünk, ami lehetséges, de ha ezt elmulasztod, nem tudjuk teljesíteni utólag a kérésedet.
1. Előre utalás esetén: várd meg a jóváhagyó e-mailt és utald át az összeget, a többi rendelésbe pedig már ne tegyél szállítást, azaz válaszd a bolti átvételt. Tehát ahány rendelés, annyi utalás, annyi számla. 

2. Ha utánvétet választottál, akkor jelezd, amikor már nem akarsz többet rendelni és csak akkor indítjuk a csomagot.

Aki bolti átvétellel rendel, tehát értejön a választott fonalakért a debreceni üzletbe, annak mindig a hét végéig be kell jönnie érte! Lehet pesti átvétellel is rendelni a József körúti boltba, ebben az esetben  kb. egy hét múlva vehető át a csomag az üzletben.

Mérlegelj okosan és töltsd fel szuper áron a fonalas kosaradat! :-)

Keresés